luni, 21 decembrie 2009

Uite un cunoscut, un cunoscut....avem un cunoscut "aicea"

Vestitii 42 de km ai autostrazii dintre Turda si Gilau, adica, asa cum spunea si Mircea Badea "care fac legatura intre nimic si nimic" au fost dati spre folosinta cu ceva timp in urma cu mare fast. Insa nu taierea pamglicii a fost motiv de bucurie pentru fostul-actual ministru al Trasporturilor, Berceanu, ci prezenta unui "cunoscut" in randul jurnalistilor prezenti de fata, jucand rolul de mascarici spre deliciul publicului. Panarama de la acea inaugurare a venit, dupa ce Mircea Badea a afirmat in nenumarate randuri in emisiunile sale ca daca acei kilometri de autostrada vor fi terminati intocmai si la timp asa cum au promis Boc si Berceanu, acesta va iesi in Piata Victoriei si va defila cu pene pe fund, afirmand faptul ca "daca asta este pretul pe care trebuie sa-l plateasca un cetatean pentru a avea un flintic de autostrada", se va sacrifica el. Numai ca rahatul ala de autostrada nu corespunde nici pe departe celor mai elementare norme de siguranta rutiera sau de comfort si aici ma refer la: toalete publice, benzinarii, parcari special amenajate, telefoane de urgenta etc.



In ciuda tuturor defectelor autostrazii, omul nostru s-a tinut de cuvant, a abordat o tinuta sumara in piata cu pricina, si-a luat cu el cativa prieteni si, "la o temperatura de -7 grade pe la 2 noaptea", a facut cele promise, cu toate ca circumstantele nu o cereau pentru ca autostrada aia nu e finalizata din punct de vedere al normelor europene si de bun simt.
Mircea...Bravo ! Esti printre putinele exemple demne de luat in seama si a carui parere sau opinie conteaza in ochii nostrii. Esti singurul care s-a tinut de promisiune in tot pariul asta.
Boc, Berceanu si toata cloaca:, RUSINEEE !!! In opinia mea si a multora, nu sunteti decat niste japite jegoase, avizi de putere si demni de cea mai inalta treapta a scarbei, bogati, pupincuristi, nasatui si parveniti!

P.S.: Asa cum reiese din filmulet, Mircea s-a tinut de promisiune in avans pentru urmatorii 42 de km punandu-si pene si in fata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu