duminică, 10 ianuarie 2010

Ză lend of ciois

Cu totii ati auzit si/sau fost in vestita statiune Poiana Brasov. Este o staţiune pentru sporturile de iarnă din tara noastra, fiind o atracţie turistică de renume internaţional şi un cartier al municipiului Braşov. Ea dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri şi restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane. De asemenea, în Poiană se află o staţie de ambulanţă şi una de poliţie precum şi un oficiu poştal.
Staţiunea este de asemenea recomandată pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stări de epuizare si surmenaj fizic şi intelectual, pentru anemii secundare şi boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator. Deseori, iarna, temperatura ajunge la -15 grade Celsius.
O descriere minunata care ar aduce in Romanica multi turisti dornici de distractie si de petrece timpul liber "ca la carte".
Insa ceva le-a cam scapat celor de la conducerea domeniului public. Un lucru care pe cat este de banal, pe atat este de dificil de efectuat si anume operatiunea de aruncare a gunoiului in cos. Se pare ca nu pietonii au fost prioritari in conceptia edililor ci persoanele de pe locul din dreapta soferilor, altfel nu se explica pozitionarea cosurilor de gunoi din incinta soselei. "Aruncarea la cos" a reprezentat o incercare foarte dificila a prietenului Mihai cand, in dorinta lui de a fi un cetatean model, a trebuit sa se confrunte cu pozitia minitomberoanelor:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu