duminică, 20 decembrie 2009

Pentru ca imi pasa

Cu totii stim cat de frumoasa si inocenta este dragostea. Ce este dragostea o sa ma intrebati? Pai in conceptia unora, dragostea reprezinta acel sentiment care odata cu venirea lui iti ofera ca bonus fluturasi in stomac, pofta scazuta de mancare, ganduri, idei, culori, ursuleti, la la la, intr-un cuvant te tampeste.
In conceptia mea reprezinta un lucru mult mai profund si care trebuie sa aibe la baza, trairi, momente, chestii de substanta. Nu hop-tzop dupa o luna "Te iubesc". Stiu, stiu, distrug sensul acestui sentiment si alte alea :)). Sa revenim....
Dar ce te faci cand sentimentele astea devin atat de puternice incat, tu ca femeie, vei dori, in nebunia ta si euforia unui moment nasol, de la paliul cu care te-ai luat, un copil. Ei bine el va spune "da draga, no problem" de parca ar suporta el 9 luni+1 an de post natal :))...Si ca sa vedeti ca ma gandesc la voi si la durerile voastre (deci cu alte cuvinte, imi pasa :)) ), va fac un preambul la ce o sa va astepte. Asa ca, stingeti lumina, dati muzica pe "mute" si priviti cu atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu